XERJOFF

Logo xerjoff

Het Italiaans parfumhuis XERJOFF is in 2004 opgericht door Sergio Momo. De naam XERJOFF(Zer-joff) is geïnspireerd op de bijnaam die Momo als klein jongetje kreeg van zijn Kroatische grootmoeder. Het in Turijn gevestigd huis creëert luxe parfums met een eigen internationaal team van‘master perfumers’. XERJOFFstaat bekend om de vele samenwerkingen met bekende (inter)nationale sieradenontwerpers, schilders, hout graveurs, beeldhouwers en glasblazers.

Sinds 1861, heeft Italië de identiteit van de mensen, die zichzelf definiëren als dichters, heiligen en zeevarenden verenigd. Mensen met een uitzonderlijk talent voor creativiteit dat is vastgelegd in hun DNA. Ontwikkeld vanuit de liefde voor esthetiek, een artistiek erfgoed en verfijn de creativiteit dat in elk aspect van het Italiaanse leven is doorgedrongen. 150 jaar markeert een belangrijke verjaardag voor Italië en Xerjoff viert dit moment met de release van XJ 1861, een eerbetoon aan de grandeur en glamour van dit bijzondere land en mensen.

XERJOFF XJ 1861 RENAISSANCE

Renaissance

RENAISSANCE staat voor Italiaanse uitmuntendheid, gecondenseerd in parfum. Een sprankelend boeket dat bestaat uit de frisheid van citrusvruchten als mandarijn, bergamot, citroen en petitgrain. Het hart is een transparante bloei van rozen en lelietje-van-dalen, dynamisch gemaakt door de aanwezigheid van de munt. De bosrijke amberbasis geeft kracht aan het parfum met de patchouli, cederhout, amber en mos als afronding. Italiaanse levendigheid is harmonieus gecombineerd tot een parfum dat volledig het concept van "mooi en goed gemaakt" weerspiegelt. RENAISSANCE is een verleidelijk parfum dat alleen een authentiek Xerjoff parfum weet te zijn...

OMSCHRIJVING

TOP: bergamot, limoen, mandarijn, petitgrain
HART: lelietje-van-dalen, mint, roos
BASIS: amber, patchouli, cederhout, musk

100ml

€ 180,00

XJ 1861 Naxos van Xerjoff

Naxos

XJ 1861 Naxos van Xerjoff is een Aromatisch Kruidige geur voor dames en heren. XJ 1861 Naxos werd uitgebracht in 2015. Topnoten zijn Bergamot, Citroen en Lavendel; Hartnoten zijn Arabische Jasmijn (Sambac), Kaneel, Honing en Cashmeran; Basisnoten zijn Tabaksplantblad, Tonkaboon en Vanille.

50ml

€ 235,00

CRUZ DEL SUR II

Cruz del Sur II

Cruz del Sur II van Xerjoff is een Houtachtig Bloemige Musk geur voor dames en heren. Cruz del Sur II werd uitgebracht in 2017. Topnoten zijn Mango, Ananas, Appelbloesem en Guave; Hartnoten zijn Exotische bloemnoten, Viooltjesblad en Zwarte bes; Basisnoten zijn Vetiver, Ceder, Tutti Frutti , Muskus en Melk.

50ml

€ 235,00

ALEXANDRIA II

Alexandria II

Alexandria II van Xerjoff is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor dames en heren. Alexandria II werd uitgebracht in 2012. De Parfumeur achter dit parfum is Chris Maurice. Topnoten zijn Lavendel, Palissander- en rozenhout, Kaneel en Fruitige Noten; Hartnoten zijn Lelietje-van-dalen, Roos en Ceder; Basisnoten zijn Amber, Muskus, Agarhout (Oud), Sandelhout en Vanille.

50ml

Pardum € 295,00
Hairmist € 120,00
Showergel € 85,00
Bodycream € 150,00

OESEL

Oesel

Oesel van Xerjoff is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames en heren. Oesel werd uitgebracht in 2010. Topnoten zijn Petitgrain olie (stengels en blaadjes), Afrikaanse Oranjebloem en Citroen; hartnoten zijn Jasmijn, Roos, Mimosa en Witte bloemen; Basisnoten zijn Patchouli, Ceder uit Virginia, Amber en Tabaksplantbloesem.

50ml

€ 235,00

JOIN THE CLUB 40 KNOTS EAU DE PARFRUM

Join the Club 40 Knots eau de parfum

Join the Club is de zevende collectie van Sergio Momo, oprichter en parfumeur van het parfumhuis XERJOFFuit Turijn: “Wij lanceren een nieuw concept, een volledige andere kijk op parfum. Wij laten de traditionele keuze van dames-en herengeuren los. Iedereen is vrij om het parfum van Join the Club te kiezen dat bij hem of haar past. Geen grenzen en geen regels, bij het kiezen telt alleen de emotie.Daarom blijven ook de toegepaste geur-en grondstoffen geheim en zijn zij alleen bekend bij XERJOFF

De Xerjoff Join the Club 40 Knots eau de parfum is een eerbetoon aan zeilen. Het neemt u mee naar de schitterende mediterraanse kustlijnen. Het is een warme bries midden in de nacht. De geur zal u doen denken aan de zee.

50ml

€ 180,00

ERBA PURA

Join the Club 40 Knots eau de parfum

ERBA PURA is een heerlijke en moderne mix van mediterrane citrus en zoete vruchten over een warme en sensuele amber oosterse basis. Het uitgebreide hart en de basis van het parfum bevat een klein geheim... een zeldzaam molecuul gewonnen uit een zeldzaam Indiaas kruid. Door deze extractietechniek genaamd "PURA" heeft dit fruitige bloemenelixer een langdurig effect en is fluweelachtig perfect.

50ml

100ml

€155,-
€220,-

OUVERTURE

Join the Club 40 Knots eau de parfum

OUVERTURE begint met een elegante combinatie van witte bloemen, mediterrane citrus en verse vijgenbladeren. Dit wordt gevolgd door bloemige noten van de Indiaase jasmijn met een vleugje specerijen. De complexe basis bestaat uit sandelhout, cashmerenoten en wierook. De nieuwe flacon is versierd in parelgrijs fluweel en is voorzien met de voor XERJOFF unieke vergulde dop en label.

50ml

100ml

€169,-
€255,-