MARIA GALLAND Treatments

Classic Treatment (60 min.)

€ 125,00

Diepte reiniging, gezicht- nek, schouder- en handmassage en masker, gebruik van producten uit de 200, 500 en 600 lijn.

Distinctive Treatment (75 min.)

€ 140,00

Diepte reiniging, met gezicht-, nek-, schouder-, hand- en bindweefselmassage en masker, gebruik van producten uit de 700 en 1000 lijn.

Sublime Treatment (75 min.)

€ 150,00

Diepte reiniging, dubbele peeling, gezicht-, nek-, schouder-, hand- en bindweefselmassage, gold hydrogel masker, uitsluitend gebruik van producten uit de 1000 lijn.

QMS Treatments

Oxygen Signature Treatment (60 min.)

€ 125,00

AHA peeling, algenmasker, gezicht-, nek-, schouder-, hand- en bindweefselmassage, zuurstof behandeling

Oxygen Radiant Treatment (75 min.)

€ 150,00

AHA peeling, algenmasker, gezicht-, nek-, schouder-, hand- en bindweefselmassage, op huidconditie afgestemd boost masker en zuurstof behandeling.

Oxygen Exclusive Full Treatment (75 min.)

€ 165,00

Mother of pearl peeling, algenmasker, inclusief hals en decolleté, gezicht-, nek-, schouder-, hand- en bindweefselmassage, op huidconditie afgestemd boost masker en zuurstof behandeling, uitsluitend gebruik van producten uit de advanced lijn.

CRAITH LAB Treatment

Deep Cleanse Treatment with Oxygen (30 min.)

€ 80,00

Diepte reiniging met gebruik van AHA tonic, active clean mask en zuurstofbehandeling, producten uit de Blue line.

Balance Treatment with Oxygen (60 min.)

€ 125,00

Diepte reiniging met gebruik van AHA tonic, active clean mask met algenpakking en zuurstofbehandeling, gezicht- nek, schouder- en handmassage, producten uit de Blue line.

High Intensive Treatment with Oxygen (60 min.)

€ 130,00

Diepte reiniging, peeling, algenmasker, gezicht- nek, schouder- en handmassage, zuurstof behandeling. Producten uit de Black line.

Supreme Treatment with Oxygen (60 min.)

€ 140,00

Diepte reiniging, AHA peeling, algenmasker, gezicht- nek, schouder- en handmassage, collageen masker, zuurstof behandeling, producten uit de Gold Line.

Retinol Treatment with Oxygen (75 minuten)

€ 200,00

Diepte reiniging, AHA peeling, gezicht- nek, schouder- en handmassage, masker, retinol behandeling, zuurstof behandeling, producten uit de Gold Line.

SPECIAL TREATMENTS

Bindweefsel Gezichtsmassage inclusief Masker na massage (30 minuten)

€ 80,00

Soft medical peel (30 minuten)

€ 125,00

Bij deze behandeling wordt de peeling gecombineerd met een medicatiecrème voor uitzonderlijke resultaten. Met name de medicatiecrème maakt de Soft Medical Peel uniek in zijn soort. De crème bevat een stabiel vitamine C serum en de stof tretinoine. Tretinoine bevordert een snellere deling van de cellen van de huid en vitamine C is één van de belangrijkste antioxidanten. De combinatie van deze stoffen tijdens de peelingbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, zorgt voor een soepelere huid en gaat het verouderingsproces van de huid tegen.

Voor het beste resultaat, adviseren wij u een kuur van 3 behandelingen, met een pauze van 1 week tussen de behandelingen. Als u deze kuurbehandeling eens in de 3 maanden herhaalt, dan blijft het effect behouden. De peeling is op elke huidtype mogelijk en wordt individueel aangepast waarbij we rekening houden met eventuele huidklachten rekening.

Deze bijzondere peeling is ontwikkeld door het gerenommeerde Skin Centre “Clinic 28”.

Brow Grooming

Epileren & Trimmen

€ 35,00

Epileren & Trimmen

€ 25,00

Wenkbrauwverzorging in combinatie met gezichtsbehandeling