MARIA GALLAND TREATMENTS

Essential treatment (30 minuten)

€ 44,50

Een intensieve reiningingsbehandeling die iedere huid regelmatig nodig heeft. Vanwege de korte tijdsduur is deze behandeling makkelijk in te passen in uw agenda. Ideaal voor een snelle oppepper van uw huid.

Classic treatment (75 minuten)

€ 74,50

Deze klassieke Franse behandeling is favoriet bij onze klanten omdat het de huid alles geeft wat het nodig heeft. Een maande- lijkse must om uw huid in optimale conditie en schoonheid te houden.

Power treatment (75 minuten)

€ 89,50

Dit is de powerkuur uit de zee. Een effectieve algenmasker zorgt voor een intensieve toevoer van vocht terwijl microalgen de stofwisseling stimuleren en de gestresste huid repareren. Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid voelt steviger en is optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken verdwenen - de perfecte korte vakantie voor uw huid.

Distinctive treatment (75 minuten)

€ 99,50

Deze luxe treatment is voor de fijnproever die de bijzondere werking van kaviaar kent of wilt ervaren. Door gebruik van eiwitrijke kaviaar in combinatie met krachtige antioxidanten wordt uw huid gehydrateerd met een direct liftend en aan- spannend effect op uw gezicht, handen en decolleté. En in combinatie met de bindweefsel- en ontspannende massage zult u deze behandeling zeker ervaren als een weldaad voor uw huid.

Superior treatment (90 minuten)

€ 124,50

De klassieker onder de behandelingen van Maria Galland, gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker. Naast het spectaculaire liftingeffect, behandelt dit bijzondere masker ook de verschillende problemen van elk afzonderlijke huidzone. Het thermische effect zorgt er voor dat de aanwezige werkstoffen optimaal kunnen inwerken. Gecombineerd met een bindweefstel- en ontspannende massage zult u de buitengewone resultaten van deze behandeling direct ervaren.

Exceptional treatment (105 minuten)

€ 144,50

De ultieme behandeling van Maria Galland, die zorgt voor een prachtige uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Dit door de perfecte combinatie van twee bijzondere maskers, helemaal afgestemd op uw huid, met de weldaad van een bindweefsel- en een ontspannende massage. De hoog- waardige producten maken het geheel af. U zult direct ervaren dat deze bijzondere behandeling zorgt voor vermindering van rimpels, herstel en versteviging van uw huid. Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die hoge eisen stelt.

!QMSMEDICOSMETICS Anti-Aging Treatments

Fase 0

Sensitive Skin Re-Balance Treatment (60 minuten)

€ 79,00

Deze treatment in combinatie met Repair 3 Complex is een nieuwe behandeloptie tegen roodheid, couperose, acne, rosacea en irritaties. Het is een behandeling met o.a de algenmodellage, zuurstoftherapie en het Repair 3 Complex serum voor een optimale hydratatie en kalmering van Uw huid. Geschikt voor alle huiden die uit balans zijn.

Deep Cleansing Intense Treatment (75 minuten)

€ 95,00

Reinigende behandeling voor de onzuivere huid. Een zachte enzympeeling zorgt voor het verwijderen van overbodige dode huidcellen. Het heerlijke Hydro Foam Masker zorgt voor hydratatie en versteviging van de huid en bevat o.a. hoogmoleculair hyaluronzuur welke een zijdezachte touch geeft.

Fase 1

!QMS Quick OxygenTreatment F1 (60 minuten)

€ 80,00

Perfecte treatment om kennis te maken met !QMS medicosmetics. Deze hydraterende & verstevigende treatment stimuleert de versteviging en elasticiteit van de huid. Door de toevoeging van zuurstof direct spectaculair resultaat! (Uitermate geschikt voor alle huidtypes)

Activator Treatment (75 minuten)

€ 90,00

Heerlijk frisse en ontspannende behandeling. Het zomers ruikende Activator Mask is een verfrissend en ontspannend vliesmasker welke een vochtbindende en huidverzachtende werking heeft. De massage met de Neck & More Crème is een weldaad voor uw decolleté en schouders.

Neo Tissuedermie (75 minuten)

€ 99,00

Een spectaculaire anti-aging behandeling, horende bij !QMS medicosmetics. Het doel van deze behandeling is voornamelijk het verminderen van rimpels. Het vochtgehalte en vetgehalte in de huid worden met deze behandeling hersteld.

Fase 2

!QMS Quick OxygenTreatment F2 (60 minuten)

€ 80,00

Deze hydraterende & verstevigende treatment stimuleert de versteviging en elasticiteit van de huid. Door de toevoeging van zuurstof direct spectaculair resultaat! (Uitermate geschikt voor alle huidtypes)

Ion Skin Equalizer Treatment (90 minuten)

€ 130,00

Deze Anti-Aging behandeling geeft het nachtelijke regeneratieproces een boost! De Ion Skin Equalizer Night serum & Cream bevat een intelligente formule die helpt een elektrisch veld te genereren op uw huid. Dit verhoogt de bio elektrische samenstelling van de huid en kan collageen en elastinevezels stimuleren door de onderlinge communicatie tussen de huidcellen te bevorderen. Het resultaat; de huid wordt steviger, de elasticiteit neemt toe en tekenen van vermoeidheid verminderen tijdens de biologische repair fase in de nacht. Het verfrissende en ontspannende Activator Mask neemt de tekenen van vermoeidheid en stress weg terwijl de schouders en decolleté gemasseerd worden met de Neck & More crème.

Skin Cel Renewal (90 minuten)

€ 125,00

Revolutionaire Anti-Aging behandeling met Cellular Marine creme die stamcellen uit zeevenkel bevat. Stamcellen uit zeevenkel ondersteunen zowel de lichaamseigen cellen alsook de productie van nieuwe huidcellen. Het verfrissende en ontspannende Activator Maskneemt de tekenen van vermoeidheid en stress weg terwijl de schouders en decolleté gemasseerd worden met de Neck & More crème.

Fase 3

!QMS Quick OxygenTreatment F3 (60 minuten)

€ 80,00

Deze hydraterende & verstevigende treatment stimuleert de versteviging en elasticiteit van de huid. Door de toevoeging van zuurstof direct spectaculair resultaat! (Uitermate geschikt voor alle huidtypes)

Pure Oxygen Treatment (90 minuten)

€ 135,00

Het HO² serum wordt in deze behandeling toegepast om de verbinding tussen de verschillende huidlagen te verstevigen waardoor transport van bloed, zuurstof en vocht beter verloopt. Het serum wordt door middel van onder druk aangebracht zuurstof sneller de huid in gebracht. De combinatie met de algenmodelage en het collageen zorgt voor een frisse uitstraling. Het verfrissende en ontspannende Activator Mask neemt de tekenen van vermoeidheid en stress weg terwijl de schouders en decolleté gemasseerd worden met de Neck & More crème.

Mother of Pearl Treatment (90 minuten)

€ 180,00

Deze exclusieve behandeling van gelaat, hals en decollete is gebaseerd op collageen en natuurlijke zijde proteines zoals het edele parelextract uit Japan. Dit is een op hoog niveau samengesteld werkstofcomplex wat zorgt voor o.a regeneratie van uw huidbarriere en uw huid.Tegelijkertijd wordt er gewerkt met een speciaal serum , wat ervoor zorgt dat uw huid zijn vochtbalans beter kan houden. Een hele bijzondere massage , die op de doorbloeding en de spiertonus werkt, completeert deze exclusieve behandeling.

SKIN FITNESS TREATMENTS BY PERRIS

Skin fitness treatment (60 minuten)

€ 75,00

Met deze behandeling zult u goed ervaren wat onze Perris-behandeling voor uw huid kan betekenen. Een anti-aging treatment die direct een boost geeft aan uw huid door het gebruik van een uniek anti-aging peeling en mask-serum in combinatie met een ontspannende massage van gezicht, nek en schouders.

Lift & Firm treatment (75 minuten)

€ 105,00

Als u direct zichtbaar resultaat wilt, bv een beauty flash voor een speciale gelegenheid, dan is dit de behandeling voor u. Een zeer effectieve en intensieve combinatiebehandeling die zorgt voor direct effect door de combinatie van de unieke Perris anti-aging peeling en mask-serum in combinatie met een bindweefsel massage.

SPECIAL TREATMENTS

Soft medical peel (45 minuten)

€ 151,00

Multiple Treatment Card van 3 behandelingen, per behandeling

€ 126,00

Bij deze behandeling wordt de peeling gecombineerd met een medicatiecrème voor uitzonderlijke resultaten. Met name de medicatiecrème maakt de Soft Medical Peel uniek in zijn soort. De crème bevat een stabiel vitamine C serum en de stof tretinoine. Tretinoine bevordert een snellere deling van de cellen van de huid en vitamine C is één van de belangrijkste antioxidanten. De combinatie van deze stoffen tijdens de peelingbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, zorgt voor een soepelere huid en gaat het verouderingsproces van de huid tegen.

Voor het beste resultaat, adviseren wij u een kuur van 3 behandelingen, met een pauze van 1 week tussen de behandelingen. Als u deze kuurbehandeling eens in de 3 maanden herhaalt, dan blijft het effect behouden. De peeling is op elke huidtype mogelijk en wordt individueel aangepast waarbij we rekening houden met eventuele huidklachten rekening.

Deze peeling is ontwikkeld door het gerenommeerde “Clinic 28” specialist op het gebied van cosmetische geneeskunde.

Natural facelifting (60 minuten)

€ 71,00

Deze bijzondere manuele verjongingskuur en bindweefselmassage van het gezicht, hals en decolleté, is een natuurlijke facelift voor iedereen, jong en oud, man en vrouw. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken wordt het onderhuids bindweefsel gestimuleerd, gezichtsspieren getraind, verklevingen los gekneed, komen afvalstoffen vrij en komt de doorbloeding goed op gang waardoor er meer zuurstof de huid bereikt. De huid gaat zich herstellen van binnenuit en wordt op een natuurlijke manier 'gelift'. Door de lymfedrainage worden de vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd. Na 1 behandeling heeft uw huid al weer een frisse(re) en gezonde(re) uitstraling.

Met een kuur van 5 of 10 behandelingen kunt u langdurige resultaten bereiken zoals verstrakking van de gezichtscontouren en verzachting van fijne lijntjes en rimpels. Een herhalingskuur na één jaar is aanbevolen.​

Collagen booster (30 minuten)

€ 45,00

Multiple Treatment Card van 5 behandelingen, per behandeling

€ 40,50

De Collagen Booster is een krachtige en intensieve bindweefsel massagetechniek die extra activiteit in de onderste huidlaag brengt, waardoor natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastinevezels versterken. Het resultaat zal u versteld doen staan.

EYEBROW TREATMENTS

Complete eyebrow treatment

€ 29,50

Multiple Treatment Card van 5 behandelingen, per behandeling

€ 27,50

Multiple Treatment Card van 10 behandelingen, per behandeling

€ 26,00

Een complete behandeling voor je wenkbrauwen, inclusief modelling, trimming, eyebrow tint and eyebrow make-up.

Complete eyebrow treatment in combinatie met facial treatment

€ 20,00

Deze prijs is exclusief de facial treatment

Epileren trimmen

€ 24,00

Multiple Treatment Card van 5 behandelingen, per behandeling

€ 22,50

Multiple Treatment Card van 10 behandelingen, per behandeling

€ 20,00

Epileren trimmen in combinatie met facial treatment

€ 20,00

Deze prijs is exclusief de facial treatment

Wimpers verven

€ 15,00

alleen in combinatie met facial treatment

Wenkbrauwen verven

€ 15,00

alleen in combinatie met facial treatment

Wimpers & Wenkbrauwen verven

€ 25,00

alleen in combinatie met facial treatment