MARIA GALLAND TREATMENTS

Essential treatment (30 minuten)

€ 44,50

Een intensieve reiningingsbehandeling die iedere huid regelmatig nodig heeft. Vanwege de korte tijdsduur is deze behandeling makkelijk in te passen in uw agenda. Ideaal voor een snelle oppepper van uw huid.

Classic treatment (75 minuten)

€ 74,50

Deze klassieke Franse behandeling is favoriet bij onze klanten omdat het de huid alles geeft wat het nodig heeft. Een maande- lijkse must om uw huid in optimale conditie en schoonheid te houden.

Power treatment (75 minuten)

€ 89,50

Dit is de powerkuur uit de zee. Een effectieve algenmasker zorgt voor een intensieve toevoer van vocht terwijl microalgen de stofwisseling stimuleren en de gestresste huid repareren. Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid voelt steviger en is optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken verdwenen - de perfecte korte vakantie voor uw huid.

Distinctive treatment (75 minuten)

€ 99,50

Deze luxe treatment is voor de fijnproever die de bijzondere werking van kaviaar kent of wilt ervaren. Door gebruik van eiwitrijke kaviaar in combinatie met krachtige antioxidanten wordt uw huid gehydrateerd met een direct liftend en aan- spannend effect op uw gezicht, handen en decolleté. En in combinatie met de bindweefsel- en ontspannende massage zult u deze behandeling zeker ervaren als een weldaad voor uw huid.

Lift Expert Treatment (75 minuten)

€ 110,00

Lift Expert Treament verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De combinatie van ontspannende massage en intensieve bindweefselmassage dragen bij om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en te resetten.

Superior treatment (90 minuten)

€ 124,50

De klassieker onder de behandelingen van Maria Galland, gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker. Naast het spectaculaire liftingeffect, behandelt dit bijzondere masker ook de verschillende problemen van elk afzonderlijke huidzone. Het thermische effect zorgt er voor dat de aanwezige werkstoffen optimaal kunnen inwerken. Gecombineerd met een bindweefstel- en ontspannende massage zult u de buitengewone resultaten van deze behandeling direct ervaren.

Exceptional treatment (105 minuten)

€ 144,50

De ultieme behandeling van Maria Galland, die zorgt voor een prachtige uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Dit door de perfecte combinatie van twee bijzondere maskers, helemaal afgestemd op uw huid, met de weldaad van een bindweefsel- en een ontspannende massage. De hoog- waardige producten maken het geheel af. U zult directervaren dat deze bijzondere behandeling zorgt voor vermindering van rimpels, herstel en versteviging van uw huid. Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die hoge eisen stelt.

SKIN FITNESS TREATMENTS BY PERRIS

Skin fitness treatment (60 minuten)

€ 75,00

Met deze behandeling zult u goed ervaren wat onze Perris-behandeling voor uw huid kan betekenen. Een anti-aging treatment die direct een boost geeft aan uw huid door het gebruik van een uniek anti-aging peeling en mask-serum in combinatie met een ontspannende massage van gezicht, nek en schouders.

Lift & Firm treatment (75 minuten)

€ 105,00

Als u direct zichtbaar resultaat wilt, bv een beauty flash voor een speciale gelegenheid, dan is dit de behandeling voor u. Een zeer effectieve en intensieve combinatiebehandeling die zorgt voor direct effect door de combinatie van de unieke Perris anti-aging peeling en mask-serum in combinatie met een bindweefsel massage.

SPECIAL TREATMENTS

Soft medical peel (45 minuten)

€ 151,00

Multiple Treatment Card van 3 behandelingen, per behandeling

€ 126,00

Bij deze behandeling wordt de peeling gecombineerd met een medicatiecrème voor uitzonderlijke resultaten. Met name de medicatiecrème maakt de Soft Medical Peel uniek in zijn soort. De crème bevat een stabiel vitamine C serum en de stof tretinoine. Tretinoine bevordert een snellere deling van de cellen van de huid en vitamine C is één van de belangrijkste antioxidanten. De combinatie van deze stoffen tijdens de peelingbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, zorgt voor een soepelere huid en gaat het verouderingsproces van de huid tegen.

Voor het beste resultaat, adviseren wij u een kuur van 3 behandelingen, met een pauze van 1 week tussen de behandelingen. Als u deze kuurbehandeling eens in de 3 maanden herhaalt, dan blijft het effect behouden. De peeling is op elke huidtype mogelijk en wordt individueel aangepast waarbij we rekening houden met eventuele huidklachten rekening.

Deze bijzondere peeling is ontwikkeld door het gerenommeerde Skin Centre “Clinic 28”.

Natural face lifting (60 minuten)

€ 71,00

Deze bijzondere manuele verjongingskuur en bindweefselmassage van het gezicht, hals en decolleté, is een natuurlijke facelift voor iedereen, jong en oud, man en vrouw. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken wordt het onderhuids bindweefsel gestimuleerd, gezichtsspieren getraind, verklevingen los gekneed, komen afvalstoffen vrij en komt de doorbloeding goed op gang waardoor er meer zuurstof de huid bereikt. De huid gaat zich herstellen van binnenuit en wordt op een natuurlijke manier 'gelift '. Door de lymfedrainage worden de vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd. Na 1 behandeling heeft uw huid al weer een frisse(re) en gezonde(re) uitstraling

Met een kuur van 5 of 10 behandelingen kunt u langdurige resultaten bereiken zoals verstrakking van de gezichtscontouren en verzachting van fijne lijntjes en rimpels. Een herhalingskuur na één jaar is aanbevolen.​

Collagen booster (30 minuten)

€ 45,00

Multiple Treatment Card van 5 behandelingen, per behandeling

€ 40,50

De Collagen Booster is een krachtige en intensieve bindweefsel massagetechniek die extra activiteit in de onderste huidlaag brengt, waardoor natuurlijke productie van collageen wordtgestimuleerd en de elastinevezels versterken. Het resultaat zal u versteld doen staan.

Voor het beste resultaat adviseren wij u een kuur te doen van 5 behandelingen.

EYEBROW TREATMENTS

Complete eyebrow treatment

€ 29,50

Multiple Treatment Card van 5 behandelingen, per behandeling

€ 27,50

Multiple Treatment Card van 10 behandelingen, per behandeling

€ 26,00

Een complete behandeling voor je wenkbrauwen, inclusief modelling, trimming, eyebrow tint and eyebrow make-up.

Complete eyebrow treatment in combinatie met facial treatment

€ 26,00

Deze prijs is exclusief de facial treatment

Epileren trimmen

€ 24,00

Multiple Treatment Card van 5 behandelingen, per behandeling

€ 22,50

Multiple Treatment Card van 10 behandelingen, per behandeling

€ 20,00

Epileren trimmen in combinatie met facial treatment

€ 20,00

Deze prijs is exclusief de facial treatment

Wimpers verven

€ 15,00

alleen in combinatie met facial treatment

Wenkbrauwen verven

€ 15,00

alleen in combinatie met facial treatment

Wimpers & Wenkbrauwen verven

€ 25,00

alleen in combinatie met facial treatment

MAKE UP TREATMENTS

Complete Make-up

€ 60,00

Een complete make up waarbij de foundation, oog make up en lippen perfect in harmonie worden gebracht op basis van uw natuurlijke trekken. Wij luisteren daarbij goed naar uw persoonlijke wensen zodat wij een volledige en persoonlijke make up op maat kunnen maken. Met de tips & tricks die wij u meegeven, kunt u uw make up zelf thuis ook doen.

Bruidsmake up

€ 150,00

Incl. proef make up-sessie, op locatie is mogelijk - op aanvraag

Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Passende make up kan je nog meer laten stralen en je schoonheid accentueren. Met plezier willen wij dit voor jou doen.