SKIN PRODUCTS

Maria Galland

MARIA GALLAND

Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid – dat is al meer dan 50 jaar het motto van Maria Galland. Een internationaal gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidsinstituten en Spa’s, waarvan het succesvolle concept berust op drie roemrijke elementen: producten, behandelingen en advies.

De bijzondere klasse van dit hooggekwalificeerde merk berust op topkwaliteit, cosmetische innovaties en de bijzonder effectieve en individuele behandelingen.

Perris

PERRIS

Met de Skin Fitness gezichtsverzorgingslijn van Perris Swiss Laboratory is de nieuwste generatie huidpeelings geboren. Skin Fitness heeft innovatieve anti-aging peelings voor dagelijks gebruik. Perris Swiss Laboratory brengt luxe in huidverzorgingsproducten naar de badkamer van iedereen.

Het merk brengt een collectie van huidverzorgingsproducten op de markt die een groot scala van huidklachten aanpakt met behulp van natuurlijke en actieve ingrediënten. De wereldwijde expertise en klinische kennis brachten de wetenschappers achter Perris Swiss Laboratory tot de huidverzorgingsproducten zoals deze nu zijn.

De pure en natuurlijk huidverzorgingsproducten worden ondersteund door de innovatieve Zwitserse technologie. Dit maakt de producten van Perris Swiss Laboratory geschikt voor alle huidtypen, waaronder de gevoelige huid. Alle producten zijn hypo-allergeen, klinisch en dermatologisch getest. Daarnaast zijn de oogproducten door Zwitserse oogartsen getest.

De wetenschappers maken gebruik van de nieuwste innovaties voor de Perris Swiss Laboratory producten, zoals intensief maatwerk van liposomen die ultra fijne emulsies creëren.

MAKE UP

Ellis Faas

ELLIS FAAS

Beautymerk Ellis Faas biedt een eindeloos kleurenpalet dat is geïnspireerd op alle kleuren van het menselijke lichaam. Denk aan bloedrode lipstick, aderblauwe oogschaduw en huidkleurige poeder. Allemaal complexe, natuurlijke tinten die toe te passen zijn bij alle huidtinten.

Het maakt niet uit welke leeftijd of stijl, met Ellis Faas kan iedere look eigen gemaakt worden. Met subtiele tonen voor een alledaagse make-up of juist met kleuren voor een dramatische flair.

EYEBROWS

Anastasia

ANASTASIA

Anastasia Soare uit Beverly Hills staat bekend als dé wenkbrauwexpert. Er zijn geen betere wenkbrauwproducten dan in het assortiment van Anastasia. Zoals de speciale wax van Anastasia waarmee je je wenkbrauwen kunt modelleren naar de lijnen van je gezicht.

Ook de andere Anastasia’s wenkbrauwproducten als potloden, wenkbrauwcrème, wenkbrauwgel in diverse kleuren, en wenkbrauwtools zijn echte aanwinsten in je make-uptas.

BEAUTY TOOLS

Tweezerman

TWEEZERMAN

Tweezerman Beauty Tools biedt producten met ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. Haar compromisloze streven naar perfectie heeft ervoor gezorgd dat beroemdheden, professionele gebruikers en veeleisende consumenten met liefde Tweezerman producten gebruiken.

Een goede pincet is het halve werk, als het gaat om mooi gevormde wenkbrauwen. Het zorgt ervoor dat je haartjes niet afbreken en voorkomt stoppels. Een tip: epileer je wenkbrauwen niet te dun want vollere wenkbrauwen maken je jonger!

FRAGRANCES

Fragrances

BOIS 1920

Verdeeld over uiteenlopende collecties bestaat de BOIS 1920 collectie uit verfijnde en unieke eaux de parfum met complexe en intrigerende boeketten.

Zij kenmerken zich door een lange houdbaarheid in oogstrelende verpakkingen met flacons, gemaakt door een Toscaanse meester glasblazer, van gematteerd opaalglas, rijkelijk verguld met 24-karaats bladgoud, met de hand gekleurd tot aan het gebruik van gekleurd glas. De dop, gemaakt van kostbaar ebbenhout of uit met emaille afgewerkt staal, harmonieert met het logo van BOIS 1920, moeiteloos met de flacon.

BOIS 1920 (Bottega Italiana Spigo) symboliseert de liefde van de Florentijnse familie Galardi voor het maken van parfums. Het begint allemaal in 1920 wanneer Guido Galardi, de oprichter, met het experimenteren van zijn eerste formules begint. Hij verzamelt daarvoor de lavendel (in het Toscaans; spigo) die groeit in de velden op de heuvels rondom Florence.

Guido’s gevoel en vakmanschap worden doorgegeven aan zijn kleinzoon Enzo die, op 13-jarige leeftijd, regelmatig de grote experts van parfums, begint te ontmoeten. In 1985 maakt Enzo van zijn passie zijn beroep.

In 2005 creëert Enzo Galardi, ter ere van zijn grootvader Guido, de collectie BOIS 1920. Hij interpreteert de originele formules uit 1920 naar onze tijd en gebruikt voor de samenstelling uitsluitend de fijnste en puurste grondstoffen. Verdeeld over uiteenlopende collecties bestaat de BOIS 1920 collectie uit 27 verfijnde en unieke eaux de parfum met complexe en intrigerende boeketten.

Fragrances

SHAY & BLUE

SHAY & BLUE staat bekend om haar zogenoemde ’boutique’ benadering. Een ’boutique’ benadering betekent persoonlijke passie. Het betekent ook zorg voor detail en vakmanschap, het werken met de handen. SHAY & BLUE werkt uitsluitend met bekwame ambachtslieden en kunstenaars van het traditionele verfijnde parfum.

De oprichters Dom De Vetta en parfumeur Julie Massé hebben een visie om de eeuwenoude en traditionele ambacht van fijne parfumerie te handhaven. Een toewijding voor het creëren van parfums van hoge kwaliteit samen met een nieuwe generatie van ambachtslieden.

Bij SHAY & BLUE vind je mannen en vrouwen die de langdurige en traditionele vaardigheden van het werken met echte bloemen, fruit en kruiden hebben geleerd. Mensen die hun waardevolle ervaring zorgvuldig en stilletjes verworven hebben.

Deze in Londen gevestigde expert ambachtslieden verzorgen de levering van de kostbare gedistilleerde parfumoliën uit Grasse. In hun parfumatelier in East London mengen ze de oliën op de juiste temperatuur. De mengsels worden dan met rust gelaten, om voor meer dan drie maanden te rijpen, voor rijkdom en diepte van het parfum. Wanneer gereed, worden de parfums met de hand zorgvuldig in de flessen van prachtig rokerig blauw gedaan.

Met de hand oogsten. Met de hand wegen. Met de hand destilleren. Alles met de hand voor een niveau van passie, zorg en aandacht waarmee de massa-productie niet kan wedijveren.

Rosendo Mateu

ROSENDO MATEU

Rosendo Mateu is het levende voorbeeld van een self-made man, dit wordt weerspiegeld in zijn werk en vooral in zijn perfectionisme dat elk van zijn creaties raakt. Rosendo is al 40 jaar één van de specialisten bij Puig, één van 's werelds meest prestigieuze parfumbedrijven. Gedurende die tijd heeft hij tientallen geuren ontwikkeld, die zijn persoonlijke signatuur dragen en de ambitie hebben om een combinatie van commercialiteit te bereiken samen met het creëren van een uniek product.

Na zijn werk voor enkele van de grootste internationale merken, wijdde Rosendo een deel van zijn tijd aan meer ambitieuze projecten, zoals de ontwikkeling van op maat gemaakte parfums, die hem ertoe bracht onderwerpen te bestuderen die zo uiteenlopend waren als de Griekse beschaving, het Romeinse Rijk of de schilderijen van Francis Bacon. Precies met het laatste ging hij een van de grootste uitdagingen aan die een geurdeskundige te wachten staat: een geur ontwerpen voor een tentoonstelling gewijd aan de Engelse schilder. Hij bracht maanden door met het bestuderen van de geur van verf, canvas, vochtigheidsgraad en zelfs de tijd dat Bacon leefde en werkte. Het resultaat geeft een idee van de mate van betrokkenheid die deze ervaren maestro bij elk van zijn projecten aanneemt.

Als "Maître Parfumeur" sinds 2010 (een van de weinige in Europa), staat Rosendo Mateu in 2017 voor een nieuwe uitdaging: het creëren van een nieuwe collectie onder zijn eigen label. Vijf geuren die door mannen en vrouwen kunnen worden gebruikt.

Na zijn eerste limited collectie is Rosendo Mateu klaar om te laten zien waarom hij wordt beschouwd als een van de beste parfumeurs ter wereld. In 2017 is de ROSENDO MATEU-collectie verkrijgbaar in enkele van de beste winkels ter wereld. Een uitgelezen ontwerp van zowel de fles als de verpakking, onder toezicht van de meester zelf, zorgen voor de perfecte afwerking van de hele ervaring. Een onberispelijk product, uit de hand van een man die zijn leven heeft gewijd aan de geurwereld.

READ MORE

Rosendo Mateu