SKIN PRODUCTS

Craith Lab

CRAITH LAB

Ben jij op zoek naar de sleutel om je huidproblemen en huidveroudering op te lossen? Epigenetica is hiervoor de wetenschappelijke oplossing. CRAITH LAB past epigenitica toe om jou een stralende, mooie en gezonde huid te geven.

30 jaar ervaring, van onder andere Monique Aerdts, mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van producten voor QMS, is omgezet in een innovatieve, exclusieve en resultaatgerichte huidverzorgingslijn.

De naam CRAITH LAB komt van het woord craith, wat letterlijk "litteken" betekent. Tevens staat het voor verborgen. Onze huid heeft namelijk verborgen littekens, CRAITH LAB heeft daarvoor 3 huidverzorgingslijnen ontwikkeld.

 • Blue Line (probiotica)
 • Black Line (epigenetica)
 • Gold Line (epigenetica)

Maria Galland

CRAITH LAB - Blue Line (Probiotica)

Blue Line (Probiotica): voor de jeugdige én volwassen, gestreste huid.

 • Gericht op het oplossen van huidproblemen en helpt jouw gevoelige huid weer in balans te brengen.
 • De Blue Line rekent af met verstopte poriën en mee-eters en zorgt door het gebruik van pro-biotica voor de juiste vocht- en vetbalans in jouw huid.
 • Bereik maximaal resultaat op zo kort mogelijk termijn.
 • Wil je jouw huid en daardoor je zelfvertrouwen een boost geven? Maak dan kennis met de Blue Line.

Maria Galland

CRAITH LAB - Black line (Epi-Powershield3)

Black line (Epi-Powershield3): eenvoudige producten voor een volwassen huid van vrouwen EN mannen.

 • Ideaal als je maximaal resultaat wil bereiken in zo min mogelijk tijd.
 • Deze lijn beschermt de huid, ondersteunt het afweersysteem en laat je huid weer stralen.
 • Dit alles kan door de toepassing van epigenetica; de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging.
 • Wil je met een minimum aan tijd, maximaal resultaat bereiken? Dan is de Black Line wat voor jou.

Maria Galland

CRAITH LAB - Gold Line (EpiTECH®)

Gold Line (EpiTECH®): revolutionaire producten voor de rijpere vrouwelijke huid.

 • Deze overzichtelijke lijn producten maakt gebruik van hoogwaardige ingrediënten, die zich richten op cel communicatie, epi genetica en verjonging.
 • De producten beschermen de huidbarrière, pre-agen en geeft een mooie, gladde en stevige huid als resultaat.
 • Wil je je huid graag op de best mogelijke manier verzorgen? Ontdek de hoogwaardige Gold Line bij ons.

Maria Galland

CRAITH LAB - Innervit

Als aanvulling op de drie huidverzorgingslijnen heeft CRAITH LAB unieke innovatieve voedingssupplementen ontwikkeld. Omdat echte schoonheid en een perfect evenwicht van binnen beginnen.

Innercel: Voedingssupplement met zwarte komijn voor versterking van je immuunsysteem.

Innerbeauty: “Probiotica” Dit voedingssupplement gaat onder andere ontstekingen van de huid tegen.

Innervit: "Collagenboost" Bescherming van de huid tegen radicalen van buitenaf.

Wij zijn trots dat wij als enige salon in Den Haag CRAITH LAB vanaf 17 september aanbieden en jou hiermee kennis te laten maken! Kom langs of boek online een afspraak.

Maria Galland

MARIA GALLAND

Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid – dat is al meer dan 50 jaar het motto van Maria Galland. Een internationaal gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidsinstituten en Spa’s, waarvan het succesvolle concept berust op drie roemrijke elementen: producten, behandelingen en advies.

De bijzondere klasse van dit hooggekwalificeerde merk berust op topkwaliteit, cosmetische innovaties en de bijzonder effectieve en individuele behandelingen.

Perris

QMS INTRAVITAL PLUS

Intravital Plus voegt collageen toe van binnenuit aan de huid. Intravital Plus bevat een collageen voor de huid dat via inname onze huid tot 65% met collageen bevoorraad. Dit collageen is onmisbaar bij anti-aging. Hierbij heeft Dr. Schulte de noodzakelijke antioxidanten en vitamines voor ons lichaam toegevoegd. Belangrijk bij collageen supplementen is dat het hier moet gaan om maagsap resistente capsules! Collageen is een eiwit en een te hoge temperatuur of een zuur breekt dit eiwit af. Door deze capsules zo te ontwikkelen dat maagsap resistent zijn, kunnen we op een probleemloze manier collageen oraal innemen. Dit geeft een nieuwe vorm en een groot voordeel aan anti-aging in het algemeen.

Stress, UV-straling, smog, ozon belasting, eenzijdige voeding, alcohol en nicotine zijn typische vijanden voor onze gezondheid. Hierdoor ontstaan verhoogde concentraties vrije radicalen in het lichaam. Om deze vrije radicalen te neutraliseren zijn antioxidanten een absolute noodzaak. Neem hiervoor dagelijks Intravital.

Perris

QMS Anti-Aging treatment

QMS Medicosmetics is een revolutionaire treatment die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid haar jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik hoeven te maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen aan in onze huid. Dit hoog-gedoseerde collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Wat u moet weten over QMS Medicosmetics

Welke resultaten kunt u van QMS Medicosmetics verwachten?

 • Gladdere huid
 • Stralende huid
 • Stevigere huid
 • Strakkere kaaklijn
 • Vollere huid
 • Zachtere huid
 • Vermindering van fijne lijntjes
 • Vermindering van droogtelijntjes
 • Egalere huid
 • Fijnere poriën
 • Minder roodheid
 • Betere hydratatie

Wist u dit al over het ontstaan van rimpels?

Een rimpel ontstaat door de afbraak van collageen in de huid en door een tekort aan vocht. Er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op de afbraak van collageen. Een paar voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Echter, zelfs als u rekening houdt met deze factoren, is extra ondersteuning belangrijk. Als u uw huid in topconditie wilt houden en rimpels wilt voorkomen, dan is het toedienen van collageen via de huid noodzakelijk.

Waarom is het toedienen van collageen in de huid zo belangrijk?

Nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen, maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. U kunt dan alleen nog maar collageen toedienen aan de huid. Wees er dus op tijd bij.

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature al vocht. Door het QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature al bevindt in onze huid.De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

Alle producten van de QMS anti-aging treatment zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te bereiken. Bij het QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van QMS te gebruiken, deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat.

Daarnaast is het zeer belangrijk om uw huid dagelijks te peelen met de Nextt Exfoliant Fluid. Deze fruitzuren van QMS Medicosmetics zijn in staat om stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De concentratie van de fruitzuren is 10% PH-waarde 3.5, dit is optimaal en veilig voor dagelijks cosmetisch gebruik. De Nextt Exfoliant Fluid bevat Glycolzuur, Wijnzuur, Appelzuur en glycoderm-P. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dankzij de speciale NEXTT formule. Dit wil zeggen dat uw huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van noodzakelijke anti-aging ingrediënten.

Welke resultaten kunt u verwachten van de QMS Medicosmetics treatment?

De QMS medicosmetics treatment is geschikt vanaf 28 jaar. Na deze leeftijd kan de huid de extra ondersteuning van collageen in de huid goed gebruiken. Zodra u start met de QMS Medicosmetics treatment zijn de resultaten zijn al snel zichtbaar:

 • Na één maand wordt het huidreliëf gladder.
 • Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes.
 • Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden, worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

Geef uw huid terug wat zij nodig heeft met QMS Medicosmetics

De QMS Medicosmetics collageen treatments worden onderverdeeld in 3 verschillende fases.
U start altijd met een fase 1 treatment, na 4 maanden kunt u overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later volgt fase 3. Dit heeft met de intensiteit van de treatments te maken. Iedere fase heeft haar eigen eigenschappen:

FASE 1: In deze fase worden vochtbalans en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht.
FASE 2: In deze fase werken we op de versteviging van de huid.
FASE 3: In deze fase gaan we werken op de perfectie, zoals het verwijderen van pigmentvlekjes en fijne lijntjes.
QMS ZUURSTOF: De QMS-zuurstof-treatment wordt toegepast in alle drie de fases.
QMS treatments dienen correct in fases uitgevoerd te worden, informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

MAKE UP

Ellis Faas

ELLIS FAAS

Beautymerk Ellis Faas biedt een eindeloos kleurenpalet dat is geïnspireerd op alle kleuren van het menselijke lichaam. Denk aan bloedrode lipstick, aderblauwe oogschaduw en huidkleurige poeder. Allemaal complexe, natuurlijke tinten die toe te passen zijn bij alle huidtinten.

Het maakt niet uit welke leeftijd of stijl, met Ellis Faas kan iedere look eigen gemaakt worden. Met subtiele tonen voor een alledaagse make-up of juist met kleuren voor een dramatische flair.

EYEBROWS

The BrowGal

THE BROWGAL

Wij als wenkbrauw experts zijn natuurlijk nergens zonder goede brow products…

De enige echte Brow Gal, ook wel bekend als Tonya Crooks, is wenkbrauwspecialist van vele internationale beroemdheden en de vrouw achter een complete collectie. Deze collectie staat geheel voor easy to use en multi-purpose wenkbrauwproducten. Tonya vergelijkt wenkbrauwen met sneeuwvlokken – prachtig, delicaat en geen een is hetzelfde!

The BrowGal is een merk met een ontzettend uitgebreid assortiment, met álles wat u maar nodig heeft om uw brows de perfecte vorm te geven.

Kom gerust langs voor advies of boek nu een complete eyebrow treatment waarin u deze geweldige producten zult ervaren!

BEAUTY TOOLS

Tweezerman

TWEEZERMAN

Tweezerman Beauty Tools biedt producten met ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. Haar compromisloze streven naar perfectie heeft ervoor gezorgd dat beroemdheden, professionele gebruikers en veeleisende consumenten met liefde Tweezerman producten gebruiken.

Een goede pincet is het halve werk, als het gaat om mooi gevormde wenkbrauwen. Het zorgt ervoor dat je haartjes niet afbreken en voorkomt stoppels. Een tip: epileer je wenkbrauwen niet te dun want vollere wenkbrauwen maken je jonger!

FRAGRANCES

Fragrances

BOIS 1920

Verdeeld over uiteenlopende collecties bestaat de BOIS 1920 collectie uit verfijnde en unieke eaux de parfum met complexe en intrigerende boeketten.

Zij kenmerken zich door een lange houdbaarheid in oogstrelende verpakkingen met flacons, gemaakt door een Toscaanse meester glasblazer, van gematteerd opaalglas, rijkelijk verguld met 24-karaats bladgoud, met de hand gekleurd tot aan het gebruik van gekleurd glas. De dop, gemaakt van kostbaar ebbenhout of uit met emaille afgewerkt staal, harmonieert met het logo van BOIS 1920, moeiteloos met de flacon.

BOIS 1920 (Bottega Italiana Spigo) symboliseert de liefde van de Florentijnse familie Galardi voor het maken van parfums. Het begint allemaal in 1920 wanneer Guido Galardi, de oprichter, met het experimenteren van zijn eerste formules begint. Hij verzamelt daarvoor de lavendel (in het Toscaans; spigo) die groeit in de velden op de heuvels rondom Florence.

Guido’s gevoel en vakmanschap worden doorgegeven aan zijn kleinzoon Enzo die, op 13-jarige leeftijd, regelmatig de grote experts van parfums, begint te ontmoeten. In 1985 maakt Enzo van zijn passie zijn beroep.

In 2005 creëert Enzo Galardi, ter ere van zijn grootvader Guido, de collectie BOIS 1920. Hij interpreteert de originele formules uit 1920 naar onze tijd en gebruikt voor de samenstelling uitsluitend de fijnste en puurste grondstoffen. Verdeeld over uiteenlopende collecties bestaat de BOIS 1920 collectie uit 27 verfijnde en unieke eaux de parfum met complexe en intrigerende boeketten.

Logo Xerjoff

XERJOFF

Het Italiaans parfumhuis XERJOFF is in 2004 opgericht door Sergio Momo. De naam XERJOFF(Zer-joff) is geïnspireerd op de bijnaam die Momo als klein jongetje kreeg van zijn Kroatische grootmoeder. Het in Turijn gevestigd huis creëert luxe parfums met een eigen internationaal team van‘master perfumers’. XERJOFFstaat bekend om de vele samenwerkingen met bekende (inter)nationale sieradenontwerpers, schilders, hout graveurs, beeldhouwers en glasblazers.

Sinds 1861, heeft Italië de identiteit van de mensen, die zichzelf definiëren als dichters, heiligen en zeevarenden verenigd. Mensen met een uitzonderlijk talent voor creativiteit dat is vastgelegd in hun DNA. Ontwikkeld vanuit de liefde voor esthetiek, een artistiek erfgoed en verfijn de creativiteit dat in elk aspect van het Italiaanse leven is doorgedrongen. 150 jaar markeert een belangrijke verjaardag voor Italië en Xerjoff viert dit moment met de release van XJ 1861, een eerbetoon aan de grandeur en glamour van dit bijzondere land en mensen.

READ MORE

Rosendo Mateu

ROSENDO MATEU

Rosendo Mateu is het levende voorbeeld van een self-made man, dit wordt weerspiegeld in zijn werk en vooral in zijn perfectionisme dat elk van zijn creaties raakt. Rosendo is al 40 jaar één van de specialisten bij Puig, één van 's werelds meest prestigieuze parfumbedrijven. Gedurende die tijd heeft hij tientallen geuren ontwikkeld, die zijn persoonlijke signatuur dragen en de ambitie hebben om een combinatie van commercialiteit te bereiken samen met het creëren van een uniek product.

Na zijn werk voor enkele van de grootste internationale merken, wijdde Rosendo een deel van zijn tijd aan meer ambitieuze projecten, zoals de ontwikkeling van op maat gemaakte parfums, die hem ertoe bracht onderwerpen te bestuderen die zo uiteenlopend waren als de Griekse beschaving, het Romeinse Rijk of de schilderijen van Francis Bacon. Precies met het laatste ging hij een van de grootste uitdagingen aan die een geurdeskundige te wachten staat: een geur ontwerpen voor een tentoonstelling gewijd aan de Engelse schilder. Hij bracht maanden door met het bestuderen van de geur van verf, canvas, vochtigheidsgraad en zelfs de tijd dat Bacon leefde en werkte. Het resultaat geeft een idee van de mate van betrokkenheid die deze ervaren maestro bij elk van zijn projecten aanneemt.

Als "Maître Parfumeur" sinds 2010 (een van de weinige in Europa), staat Rosendo Mateu in 2017 voor een nieuwe uitdaging: het creëren van een nieuwe collectie onder zijn eigen label. Vijf geuren die door mannen en vrouwen kunnen worden gebruikt.

Na zijn eerste limited collectie is Rosendo Mateu klaar om te laten zien waarom hij wordt beschouwd als een van de beste parfumeurs ter wereld. In 2017 is de ROSENDO MATEU-collectie verkrijgbaar in enkele van de beste winkels ter wereld. Een uitgelezen ontwerp van zowel de fles als de verpakking, onder toezicht van de meester zelf, zorgen voor de perfecte afwerking van de hele ervaring. Een onberispelijk product, uit de hand van een man die zijn leven heeft gewijd aan de geurwereld.

READ MORE

ROSENDO MATEU - BLACK COLLECTION

De nieuwe BLACK COLLECTION is bedacht en ontwikkeld door Rosendo en zijn zoon Joan om het merk, na het succes van hun eerste collectie, te positioneren in een hoger parfumeriesegment.

De BLACK COLLECTION van ROSENDO MATEU bestaat uit de drie parfums - FRESH OUD - SWEET ROSE - INCENSE WOOD - met een concentraat van 25% en is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen vanuit de hele wereld. Bulgaraarse roos, Laos oud en wierook zijn belangrijke tonen die in deze nieuwe prestigieuze collectie worden gebruikt.

BLACK COLLECTION wordt gepresenteerd met een nieuwe, verfijnde zwarte fles van 100 ml, een nieuwe gedetailleerde Zamak-dop en een nieuwe UV 3D zwarte verpakking, exclusief ontwikkeld voor het merk.

READ MORE

Rosendo Mateu

Rosendo Mateu

CASAMORATI

BAD & BODY COLLECTIE

Naast de prachtige volle parfums biedt CASAMORATI ook een volledige Bad & Body Collectie. Deze collectie bestaat uit hoogwaardige huidverzorginsproducten als een shower gel, met intensieve voeding van aloë, haver en groene thee.

Een body lotion die zorgt voor een soepele en zachte huid die zijde-achtig aanvoelt en er stralend uitziet.

Een volle rijke body cream; intensieve voeding met kamille en hondsroos op basis van natuurlijke organische extracten. De perfecte hersteller van het natuurlijke vocht en de frisheid van de huid.

En de hair mist; het parfum dat speciaal is ontwikkeld voor het haar. Intensieve voeding met panthenol op basis van natuurlijke organische extracten. Het komt in een hydroalcoholische siliconiseerde oplossing die op het haar wordt gespoten. Dankzij panthenol (Vitamine B5) ligt dit product op het haar als een zachte, lichte en zijdeachtige film.

Alle producten uit de BAD & BODY COLLECTIE zijn rijk geparfumeerd met de parfums uit de CASAMORATI parfumcollectie.

CASAMORATI EN HET HUIS VAN SAVOYE

De meest ongebruikelijke en meest prestigieuze prijs voor Mr. Casamorati was een persoonlijk ontvangen onderscheiding van de Italiaanse koningin Margherita van Savoye. Tijdens een bezoek aan een van de Italiaanse tentoonstellingen wilde Hare Majesteit de parfumeur bedanken voor de uitstekende kwaliteit van toiletzeep. Omdat zij geen passende munt bij de hand had, nam zij haar gouden broche af en gaf deze aan haar parfumeur in dankbaarheid en diep respect.