SKIN PRODUCTS

Maria Galland

MARIA GALLAND

Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid – dat is al meer dan 50 jaar het motto van Maria Galland. Een internationaal gerenommeerd cosmeticamerk voor schoonheidsinstituten en Spa’s, waarvan het succesvolle concept berust op drie roemrijke elementen: producten, behandelingen en advies.

De bijzondere klasse van dit hooggekwalificeerde merk berust op topkwaliteit, cosmetische innovaties en de bijzonder effectieve en individuele behandelingen.

Perris

PERRIS

Met de Skin Fitness gezichtsverzorgingslijn van Perris Swiss Laboratory is de nieuwste generatie huidpeelings geboren. Skin Fitness heeft innovatieve anti-aging peelings voor dagelijks gebruik. Perris Swiss Laboratory brengt luxe in huidverzorgingsproducten naar de badkamer van iedereen.

Het merk brengt een collectie van huidverzorgingsproducten op de markt die een groot scala van huidklachten aanpakt met behulp van natuurlijke en actieve ingrediënten. De wereldwijde expertise en klinische kennis brachten de wetenschappers achter Perris Swiss Laboratory tot de huidverzorgingsproducten zoals deze nu zijn.

De pure en natuurlijk huidverzorgingsproducten worden ondersteund door de innovatieve Zwitserse technologie. Dit maakt de producten van Perris Swiss Laboratory geschikt voor alle huidtypen, waaronder de gevoelige huid. Alle producten zijn hypo-allergeen, klinisch en dermatologisch getest. Daarnaast zijn de oogproducten door Zwitserse oogartsen getest.

De wetenschappers maken gebruik van de nieuwste innovaties voor de Perris Swiss Laboratory producten, zoals intensief maatwerk van liposomen die ultra fijne emulsies creëren.

Perris

SKIN FOR SKIN

Skin for Skin is een voedingssupplement bestaande uit (vis)collageen en vitamine C.
Dit supplement draagt niet alleen bij aan diverse gezondheidsvoordelen, die ik u graag persoonlijk toelicht, maar dit supplement zorgt ook zeker voor een stralende, gehydrateerde huid, voller en glanzender haar en sterke, gezonde nagels. De huid wordt van binnenuit gevoed, en dat zie je aan de buitenkant terug!

Viscollageen

Collageen is ontzettend belangrijk voor de gezonde werking van huid haar en nagels. Het natuurlijke vermogen van ons lichaam om collageen te produceren begint (gemiddeld) af te nemen na ons 25ste levensjaar. U begint, naarmate de collageenafname doorzet, te merken dat stevigheid en elasticiteit afnemen. Drogere huid, rimpels, haaruitval, broze nagels, het zijn maar een paar voorbeelden van klachten die u kunt opmerken van een verminderd collageenlevel in uw lichaam.

Het ontstaan van Skin for Skin

Van origine een bedrijf dat handelt in vis, heeft Skin for Skin na jarenlang onderzoek een natief collageenproduct ontwikkeld, wat spectaculaire resultaten en veel tevreden gebruikers heeft opgeleverd. Wist u dat viscollageen overigens het meest identiek aan ons menselijk collageen?

Iedereen merkt de voordelen van Skin for Skin op een andere manier. Elke dag 1 capsule voor uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid collageen, voor verschillende beauty- en gezondheidsvoordelen, wie wil dat nou niet?

60 capsules

€ 59,95

Perris

!QMS INTRAVITAL PLUS

Intravital Plus voegt collageen toe van binnenuit aan de huid. Intravital Plus bevat een collageen voor de huid dat via inname onze huid tot 65% met collageen bevoorraad. Dit collageen is onmisbaar bij anti-aging. Hierbij heeft Dr. Schulte de noodzakelijke antioxidanten en vitamines voor ons lichaam toegevoegd. Belangrijk bij collageen supplementen is dat het hier moet gaan om maagsap resistente capsules! Collageen is een eiwit en een te hoge temperatuur of een zuur breekt dit eiwit af. Door deze capsules zo te ontwikkelen dat maagsap resistent zijn, kunnen we op een probleemloze manier collageen oraal innemen. Dit geeft een nieuwe vorm en een groot voordeel aan anti-aging in het algemeen.

Stress, UV-straling, smog, ozon belasting, eenzijdige voeding, alcohol en nicotine zijn typische vijanden voor onze gezondheid. Hierdoor ontstaan verhoogde concentraties vrije radicalen in het lichaam. Om deze vrije radicalen te neutraliseren zijn antioxidanten een absolute noodzaak. Neem hiervoor dagelijks Intravital.

60 capsules

€ 79,00

Perris

!QMS Anti-Aging treatment

!QMS Medicosmetics is een revolutionaire treatment die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid haar jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik hoeven te maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult !QMS het collageen aan in onze huid. Dit hoog-gedoseerde collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Wat u moet weten over !QMS Medicosmetics

Welke resultaten kunt u van !QMS Medicosmetics verwachten?

 • Gladdere huid
 • Stralende huid
 • Stevigere huid
 • Strakkere kaaklijn
 • Vollere huid
 • Zachtere huid
 • Vermindering van fijne lijntjes
 • Vermindering van droogtelijntjes
 • Egalere huid
 • Fijnere poriën
 • Minder roodheid
 • Betere hydratatie

Wist u dit al over het ontstaan van rimpels?

Een rimpel ontstaat door de afbraak van collageen in de huid en door een tekort aan vocht. Er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op de afbraak van collageen. Een paar voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Echter, zelfs als u rekening houdt met deze factoren, is extra ondersteuning belangrijk. Als u uw huid in topconditie wilt houden en rimpels wilt voorkomen, dan is het toedienen van collageen via de huid noodzakelijk.

Waarom is het toedienen van collageen in de huid zo belangrijk?

Nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen, maakt uw huid geen collageen type 1 meer aan. U kunt dan alleen nog maar collageen toedienen aan de huid. Wees er dus op tijd bij.

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature al vocht. Door het !QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature al bevindt in onze huid.
De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

Alle producten van de !QMS anti-aging treatment zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te bereiken. Bij het !QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van !QMS te gebruiken, deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat.

Daarnaast is het zeer belangrijk om uw huid dagelijks te peelen met de Nextt Exfoliant Fluid. Deze fruitzuren van !QMS Medicosmetics zijn in staat om stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De concentratie van de fruitzuren is 10% PH-waarde 3.5, dit is optimaal en veilig voor dagelijks cosmetisch gebruik. De Nextt Exfoliant Fluid bevat Glycolzuur, Wijnzuur, Appelzuur en glycoderm-P. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dankzij de speciale NEXTT formule. Dit wil zeggen dat uw huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van noodzakelijke anti-aging ingrediënten.

Welke resultaten kunt u verwachten van de !QMS Medicosmetics treatment?

De !QMS medicosmetics treatment is geschikt vanaf 28 jaar. Na deze leeftijd kan de huid de extra ondersteuning van collageen in de huid goed gebruiken. Zodra u start met de !QMS Medicosmetics treatment zijn de resultaten zijn al snel zichtbaar:

 • Na één maand wordt het huidreliëf gladder.
 • Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes.
 • Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden, worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren.

Geef uw huid terug wat zij nodig heeft met !QMS Medicosmetics

De !QMS Medicosmetics collageen treatments worden onderverdeeld in 3 verschillende fases.
U start altijd met een fase 1 treatment, na 4 maanden kunt u overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later volgt fase 3. Dit heeft met de intensiteit van de treatments te maken. Iedere fase heeft haar eigen eigenschappen:

FASE 1 : In deze fase worden vochtbalans en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht.

FASE 2 : In deze fase werken we op de versteviging van de huid.

FASE 3 : In deze fase gaan we werken op de perfectie, zoals het verwijderen van pigmentvlekjes en fijne lijntjes.
!QMS ZUURSTOF: De !QMS-zuurstof-treatment wordt toegepast in alle drie de fases.
!QMS treatments dienen correct in fases uitgevoerd te worden, informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

MAKE UP

Ellis Faas

ELLIS FAAS

Beautymerk Ellis Faas biedt een eindeloos kleurenpalet dat is geïnspireerd op alle kleuren van het menselijke lichaam. Denk aan bloedrode lipstick, aderblauwe oogschaduw en huidkleurige poeder. Allemaal complexe, natuurlijke tinten die toe te passen zijn bij alle huidtinten.

Het maakt niet uit welke leeftijd of stijl, met Ellis Faas kan iedere look eigen gemaakt worden. Met subtiele tonen voor een alledaagse make-up of juist met kleuren voor een dramatische flair.

EYEBROWS

The BrowGal

THE BROWGAL

Wij als wenkbrauw experts zijn natuurlijk nergens zonder goede brow products…

De enige echte Brow Gal, ook wel bekend als Tonya Crooks, is wenkbrauwspecialist van vele internationale beroemdheden en de vrouw achter een complete collectie. Deze collectie staat geheel voor easy to use en multi-purpose wenkbrauwproducten. Tonya vergelijkt wenkbrauwen met sneeuwvlokken – prachtig, delicaat en geen een is hetzelfde!

The BrowGal is een merk met een ontzettend uitgebreid assortiment, met álles wat u maar nodig heeft om uw brows de perfecte vorm te geven.

Kom gerust langs voor advies of boek nu een complete eyebrow treatment waarin u deze geweldige producten zult ervaren!

BEAUTY TOOLS

Tweezerman

TWEEZERMAN

Tweezerman Beauty Tools biedt producten met ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. Haar compromisloze streven naar perfectie heeft ervoor gezorgd dat beroemdheden, professionele gebruikers en veeleisende consumenten met liefde Tweezerman producten gebruiken.

Een goede pincet is het halve werk, als het gaat om mooi gevormde wenkbrauwen. Het zorgt ervoor dat je haartjes niet afbreken en voorkomt stoppels. Een tip: epileer je wenkbrauwen niet te dun want vollere wenkbrauwen maken je jonger!

FRAGRANCES

Fragrances

BOIS 1920

Verdeeld over uiteenlopende collecties bestaat de BOIS 1920 collectie uit verfijnde en unieke eaux de parfum met complexe en intrigerende boeketten.

Zij kenmerken zich door een lange houdbaarheid in oogstrelende verpakkingen met flacons, gemaakt door een Toscaanse meester glasblazer, van gematteerd opaalglas, rijkelijk verguld met 24-karaats bladgoud, met de hand gekleurd tot aan het gebruik van gekleurd glas. De dop, gemaakt van kostbaar ebbenhout of uit met emaille afgewerkt staal, harmonieert met het logo van BOIS 1920, moeiteloos met de flacon.

BOIS 1920 (Bottega Italiana Spigo) symboliseert de liefde van de Florentijnse familie Galardi voor het maken van parfums. Het begint allemaal in 1920 wanneer Guido Galardi, de oprichter, met het experimenteren van zijn eerste formules begint. Hij verzamelt daarvoor de lavendel (in het Toscaans; spigo) die groeit in de velden op de heuvels rondom Florence.

Guido’s gevoel en vakmanschap worden doorgegeven aan zijn kleinzoon Enzo die, op 13-jarige leeftijd, regelmatig de grote experts van parfums, begint te ontmoeten. In 1985 maakt Enzo van zijn passie zijn beroep.

In 2005 creëert Enzo Galardi, ter ere van zijn grootvader Guido, de collectie BOIS 1920. Hij interpreteert de originele formules uit 1920 naar onze tijd en gebruikt voor de samenstelling uitsluitend de fijnste en puurste grondstoffen. Verdeeld over uiteenlopende collecties bestaat de BOIS 1920 collectie uit 27 verfijnde en unieke eaux de parfum met complexe en intrigerende boeketten.

Fragrances

SHAY & BLUE

SHAY & BLUE staat bekend om haar zogenoemde ’boutique’ benadering. Een ’boutique’ benadering betekent persoonlijke passie. Het betekent ook zorg voor detail en vakmanschap, het werken met de handen. SHAY & BLUE werkt uitsluitend met bekwame ambachtslieden en kunstenaars van het traditionele verfijnde parfum.

De oprichters Dom De Vetta en parfumeur Julie Massé hebben een visie om de eeuwenoude en traditionele ambacht van fijne parfumerie te handhaven. Een toewijding voor het creëren van parfums van hoge kwaliteit samen met een nieuwe generatie van ambachtslieden.

Bij SHAY & BLUE vind je mannen en vrouwen die de langdurige en traditionele vaardigheden van het werken met echte bloemen, fruit en kruiden hebben geleerd. Mensen die hun waardevolle ervaring zorgvuldig en stilletjes verworven hebben.

Deze in Londen gevestigde expert ambachtslieden verzorgen de levering van de kostbare gedistilleerde parfumoliën uit Grasse. In hun parfumatelier in East London mengen ze de oliën op de juiste temperatuur. De mengsels worden dan met rust gelaten, om voor meer dan drie maanden te rijpen, voor rijkdom en diepte van het parfum. Wanneer gereed, worden de parfums met de hand zorgvuldig in de flessen van prachtig rokerig blauw gedaan.

Met de hand oogsten. Met de hand wegen. Met de hand destilleren. Alles met de hand voor een niveau van passie, zorg en aandacht waarmee de massa-productie niet kan wedijveren.

Logo Sospiro

SOSPIRO

SOSPIRO is een niche luxe parfumhuis, ontwikkeld in samenwerking met Xerjoff die inspiratie put uit een creatief huwelijk tussen Italië en het Midden-Oosten. Gericht op het integreren van geurige beelden uit een rijk en kleurrijk erfgoed dat de verbeelding inspireert en de zintuigen raakt; Sospiro is een sierlijk balans tussen het oude en het nieuwe.

Sospiro is een merk dat alleen door de meest verfijnde en kritische parfumverzamelaars wordt verzameld. Sospiro is een parfumcollectie, geïnspireerd door de klassieke muzikale termen die het karakter en de prestaties van elk parfum onderstrepen. Unieke en inspirerende noten dansen en weven samen tot een echt harmonieus parfum dat alleen een echte kunstenaar kan componeren. Lichte citrusnoten en weelderige bloemencomposities creëren iets unieks en inspirerend.

Overeenkomstig de ware Xerjoff stijl draagt elke, met puur vakmanschap gemaakte, parfumcollectie bij aan het eerbetoon aan een lang en gewaardeerd Italiaans erfgoed van het maken van parfums. De toevoeging van het kostbare oud geeft aan elke geur zijn eigen specifieke karakter. De luxe composities van elk parfum brengt de herinnering tot leven naar een vervlogen tijdperk van epische handelsroutes en legendarische zeeën, doorkruist door degenen die werden geïnspireerd om iets nieuws te ontdekken. Elk parfum is zorgvuldig ontworpen met behulp van de mooiste en zeldzaamste oliën. Sospiro is een genot van de zintuigen die slechts weinigen echt zullen ervaren.

READ MORE

Logo Xerjoff

XERJOFF

Het Italiaans parfumhuis XERJOFF is in 2004 opgericht door Sergio Momo. De naam XERJOFF(Zer-joff) is geïnspireerd op de bijnaam die Momo als klein jongetje kreeg van zijn Kroatische grootmoeder. Het in Turijn gevestigd huis creëert luxe parfums met een eigen internationaal team van‘master perfumers’. XERJOFFstaat bekend om de vele samenwerkingen met bekende (inter)nationale sieradenontwerpers, schilders, hout graveurs, beeldhouwers en glasblazers.

Sinds 1861, heeft Italië de identiteit van de mensen, die zichzelf definiëren als dichters, heiligen en zeevarenden verenigd. Mensen met een uitzonderlijk talent voor creativiteit dat is vastgelegd in hun DNA. Ontwikkeld vanuit de liefde voor esthetiek, een artistiek erfgoed en verfijn de creativiteit dat in elk aspect van het Italiaanse leven is doorgedrongen. 150 jaar markeert een belangrijke verjaardag voor Italië en Xerjoff viert dit moment met de release van XJ 1861, een eerbetoon aan de grandeur en glamour van dit bijzondere land en mensen.

READ MORE

Rosendo Mateu

ROSENDO MATEU

Rosendo Mateu is het levende voorbeeld van een self-made man, dit wordt weerspiegeld in zijn werk en vooral in zijn perfectionisme dat elk van zijn creaties raakt. Rosendo is al 40 jaar één van de specialisten bij Puig, één van 's werelds meest prestigieuze parfumbedrijven. Gedurende die tijd heeft hij tientallen geuren ontwikkeld, die zijn persoonlijke signatuur dragen en de ambitie hebben om een combinatie van commercialiteit te bereiken samen met het creëren van een uniek product.

Na zijn werk voor enkele van de grootste internationale merken, wijdde Rosendo een deel van zijn tijd aan meer ambitieuze projecten, zoals de ontwikkeling van op maat gemaakte parfums, die hem ertoe bracht onderwerpen te bestuderen die zo uiteenlopend waren als de Griekse beschaving, het Romeinse Rijk of de schilderijen van Francis Bacon. Precies met het laatste ging hij een van de grootste uitdagingen aan die een geurdeskundige te wachten staat: een geur ontwerpen voor een tentoonstelling gewijd aan de Engelse schilder. Hij bracht maanden door met het bestuderen van de geur van verf, canvas, vochtigheidsgraad en zelfs de tijd dat Bacon leefde en werkte. Het resultaat geeft een idee van de mate van betrokkenheid die deze ervaren maestro bij elk van zijn projecten aanneemt.

Als "Maître Parfumeur" sinds 2010 (een van de weinige in Europa), staat Rosendo Mateu in 2017 voor een nieuwe uitdaging: het creëren van een nieuwe collectie onder zijn eigen label. Vijf geuren die door mannen en vrouwen kunnen worden gebruikt.

Na zijn eerste limited collectie is Rosendo Mateu klaar om te laten zien waarom hij wordt beschouwd als een van de beste parfumeurs ter wereld. In 2017 is de ROSENDO MATEU-collectie verkrijgbaar in enkele van de beste winkels ter wereld. Een uitgelezen ontwerp van zowel de fles als de verpakking, onder toezicht van de meester zelf, zorgen voor de perfecte afwerking van de hele ervaring. Een onberispelijk product, uit de hand van een man die zijn leven heeft gewijd aan de geurwereld.

READ MORE

Rosendo Mateu

Rosendo Mateu

CASAMORATI

CASAMORATI Vintage Collection laat de geschiedenis herleven van dit glorieuze huis van parfums dat aan het einde van de 19e eeuw in Italië werd opgericht. Het heeft de intentie om het historische en artistieke erfgoed van het glamoureuze Art Nouveau-tijdperk te beschermen. La Fabbrica di Profumi C.Casamorati werd rond 1888 in Bologna opgericht en was gespecialiseerd in fijne parfums en verfijnde badzepen. Gedurende de jaren heeft CASAMORATI vele prijzen ontvangen van grote nationale en internationale tentoonstellingen.

Onder de portiek van de Romeinse kerk van Santa Maria in Cosmedin bevindt zich een oud masker van marmer. Het staat bekend als de Bocca della Verita (Mond van de Waarheid). De legende vertelt dat de Mond van de Waarheid in de middeleeuwen een leugendetector was. Wanneer iemand, volgens de legende, zijn hand in de mond steekt en liegt, dan zou hij hem er niet meer uit kunnen halen...

In navolging van de traditie van niche-parfums gebruikte XERJOFF de Romeinse legende van de CASAMORATI 1888-collectie. Overeenkomstig de idee, zou de collectie van parfums in de meest positieve en op de meest prachtige ogenblikken van het leven moeten worden gedragen. Grafisch roept de Mond van de Waarheid op de CASAMORATI-flessen ons op om dat te doen.

BAD & BODY COLLECTIE

Naast de prachtige volle parfums biedt CASAMORATI ook een volledige Bad & Body Collectie. Deze collectie bestaat uit hoogwaardige huidverzorginsproducten als een shower gel, met intensieve voeding van aloë, haver en groene thee.

Een body lotion die zorgt voor een soepele en zachte huid die zijde-achtig aanvoelt en er stralend uitziet.

Een volle rijke body cream; intensieve voeding met kamille en hondsroos op basis van natuurlijke organische extracten. De perfecte hersteller van het natuurlijke vocht en de frisheid van de huid.

En de hair mist; het parfum dat speciaal is ontwikkeld voor het haar. Intensieve voeding met panthenol op basis van natuurlijke organische extracten. Het komt in een hydroalcoholische siliconiseerde oplossing die op het haar wordt gespoten. Dankzij panthenol (Vitamine B5) ligt dit product op het haar als een zachte, lichte en zijdeachtige film.

Alle producten uit de BAD & BODY COLLECTIE zijn rijk geparfumeerd met de parfums uit de CASAMORATI parfumcollectie.

CASAMORATI EN HET HUIS VAN SAVOYE

De meest ongebruikelijke en meest prestigieuze prijs voor Mr. Casamorati was een persoonlijk ontvangen onderscheiding van de Italiaanse koningin Margherita van Savoye. Tijdens een bezoek aan een van de Italiaanse tentoonstellingen wilde Hare Majesteit de parfumeur bedanken voor de uitstekende kwaliteit van toiletzeep. Omdat zij geen passende munt bij de hand had, nam zij haar gouden broche af en gaf deze aan haar parfumeur in dankbaarheid en diep respect.