NEWS SALON

Furrow.nl @Jackelin Frank


Vandaag twee beauty experts in de salon Maaike Dorsteen “rimpelkoningin” heeft de leukste rimpelblog van Nederland! Een must om haar te volgen. www.furrow.nl om op de hoogte te blijven van alle trends op het gebied van ant-aging!!! En Petra Jeanty van der Spek Sales Manager van het prachtige cosmetica bedrijf Perris by Skin Fitness wat ik sinds 2016 vertegenwoordiger in onze beauty salon! #skinfitness #furrownl #antiaging #perrisskinfitness #workoutforyourface #beautyexperts #maaikedorsteen #bindweefselmassage #jackelinfrank #thehague #frederikstraat

19/02/2018

news

Nieuwsbrief Februari 2018

Newsletter

Allereerst willen wij u bedanken dat u in de afgelopen periode heeft gekozen voor onze salon en winkel. Om ervoor te zorgen dat we u blijven verrassen met onze luxueuze behandelingen en exclusieve producten, hebben we aantal verbeteringen doorgevoerd.

Gewijzigde behandelingen

Dankzij uw feedback zijn sommige behandelingen op detail verbeterd, zoals het toevoegen van onze doeltreffende bindweefsel-massages aan enkele behandelingen en het verruimen van sommige behandeltijden zodat u nog meer tijd heeft om van uw behandeling te genieten. Lees hier meer over op onze website onder treatments voor dames en here.

Multiple Treatment Card

Vanaf 1 februari introduceren wij de Multiple Treatment Card. Met de aanschaf van de Multiple Treatment Card ontvangt u de behandelingen, waarvoor u regelmatig naar onze salon wilt komen, tegen aantrekkelijke tarieven. Meer informatie vindt u op onze website onder treatments voor dames en heren

.

Nieuwe website

We hebben onze website geheel vernieuwd. De site is nu overzichtelijker en toegankelijker. Nog belangrijker; u heeft nu direct toegang tot onze agenda en u kunt uw afspraken online inplannen. Gebruik hiervoor de button "Book online" rechtsboven iedere pagina waarmee u rechtstreeks gebruik kunt maken van ons reserveringssysteem.
Book online

Prijswijzigingen

Na zorgvuldige afweging hebben we enkele behandelingen met ingang van 1 februari in prijs verhoogd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

Marijke gaat met zwangerschapsverlof!

Met veel vreugde berichten wij u over de zwangerschap van Marijke. In de periode van 1 mei t/m 20 augustus is zij daarom met zwangerschapsverlof. Wilt u voor die tijd nog genieten van een behandeling van Marijke? Dan adviseren wij u deze snel in te plannen. Dat kunt u doen via onze website, telefonisch via 070 211 2115 of via de button hieronder.
Book online


NEWS GENERAL

New in our Store Casamorati Perfumes!

REVIEWS TREATWELL

4,7

Salon beoordeling

Gebaseerd op 190 reviews

5 sterren134
4 sterren52
3 sterren2
2 sterren1
1 ster1
 • Ambiance
 • Hygiëne
 • Personeel
 • Prijs-kwaliteit
  Meer

  Bekijk alle reviews op Treatwell


  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  VACATURES

  Allround Schoonheidsspecialiste

  Lees verder...

  Ben jij die ervaren en klantvriendelijke allround schoonheidsspecialiste met een sterk commerciële instelling die 32-40 per week wil werken, ook op zaterdagen?

  Jackelin Frank is een gerenommeerde beauty salon en verkooppunt van exclusieve producten en parfumes. Onze winkel is gevestigd aan de Frederikstraat in Den Haag, behorend tot top tien van mooiste winkelstraten van Nederland.

  Wij bieden French Style schoonheidsbehandelingen, behandelingen voor huidverbetering en wij zijn daarnaast dé wenkbrauwspecialist uit de regio (Lees de reviews van onze klanten op treatwell).

  Met gebruikmaking van mooie producten en trainingen van onze mede- werksters zorgen zij voor deskundig advies, vernieuwende behandelmethoden en constante kwaliteit van de behandelingen.

  Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar zowel ervaren schoonheidspecialisten als trainees. Na onze interne training beoordelen we op welk niveau je in ons team instroomt.

  Naast een diploma als schoonheidspecialiste vragen wij vooral om toegewijde medewerksters. Dat wil zeggen dat je aantoonbaar liefde voor het vak hebt, bereid bent om jezelf te blijven ontwikkelen en gepassioneerd onze salon en winkel wilt vertegenwoordigen.

  Ben jij die ervaren en klantvriendelijke allround schoonheidsspecialiste met een sterk commerciële instelling die 32-40 per week wil werken, ook op zaterdagen?

  Kom je bij ons werken, dan bieden wij jou een prima salaris, interne en externe trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling, samenwerking met een fijn team in een heerlijke ambiance, een omgeving van prachtige winkels lunchrooms en restaurants en last but not least kritische maar dankbare klanten.

  Mail dan je uitgebreide motivatie en cv naar info@jackelinfrank.nl.