NEWS SALON

DETOX YOUR SKIN FOR THE NEW YEAR

Het begin van een nieuw jaar, januari is de perfecte tijd om uw beauty routine weer onder de loep te nemen.

Na weken van voorbereiding en drukte voor de feestdagen heeft dit zichtbaar effect op uw huid- denk aan dat u meer aandacht heeft besteed aan uw feest make-up en net iets meer heeft genuttigt dan normaal.

Jackelin adviseert u graag de perfecte detox treatments
Soft medical Peel
Maria Galland Exceptional Treatment
QMS Neo Tissuedermie
Skin Fitness Lift & Firm Treatment
BOOK ONLINE

FOR YOUR EYES ONLY!

QMS Collagen Eye Lift Pads voor een stralende blik. Deze collageenpads met drievoudige werking bevatten de meest geavanceerde technologie die natuurlijke collageenvezels, peptiden en pure collageenmoleculen combineert, gecombineerd met hyaluronzuur om de huid in slechts 20 minuten te vernieuwen.

Een super kado om te krijgen of te geven €40,- (limited edition)

DROGE LIPPEN

Buiten is het guur nat en koud, binnen staat de verwarming aan. Winter weer zorgt vaak voor vervelende droge lippen maar ook sommige medicijnen hebben droge lippen als bijwerking. Tip houdt u lippen vet en probeer niet te likken dit werkt averechts. Een super product hiervoor is de Grandelips Hydrating Lipplumper Clear deze transparante, volume gevende lipgloss is speciaal ontwikkeld om de lippen direct en langdurige te hydrateren.
€27,-

Kan je dunne wenkbrauwen weer dikker maken?

Blog wenkbrauwen

Dé trend in de jaren 90, dunne wenkbrauwen. Helaas pluk je er nu de vruchten van. Jackelin Frank, wenkbrauw-expert: 'De dunne wenkbrauwen van Madonna en Marlène Dietrich waren in die periode mateloos populair, maar daardoor hebben veel vrouwen nu geen haar meer op hun hoofd.'

En dan doet oestrogeen ook nog een extra duit in het (haar)zakje. 'Naarmate je ouder wordt, neemt ook de aanmaak van het vrouwelijk hormoon oestrogeen af, waardoor je haar dunner wordt.' Ook je wenkbrauwen. 'In plaats daarvan krijg je er warrige, kleurloze haren voor terug.'

Read more


New in our Store Casamorati Perfumes!


REVIEWS SALONIZED


REVIEWS TREATWELL

Bekijk alle reviews op Treatwell


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

VACATURES

Allround Schoonheidsspecialiste

Lees verder...

Ben jij die ervaren en klantvriendelijke allround schoonheidsspecialiste met een sterk commerciële instelling die 32-40 per week wil werken, ook op zaterdagen?

Jackelin Frank is een gerenommeerde beauty salon en verkooppunt van exclusieve producten en parfumes. Onze winkel is gevestigd aan de Frederikstraat in Den Haag, behorend tot top tien van mooiste winkelstraten van Nederland.

Wij bieden French Style schoonheidsbehandelingen, behandelingen voor huidverbetering en wij zijn daarnaast dé wenkbrauwspecialist uit de regio (Lees de reviews van onze klanten op treatwell).

Met gebruikmaking van mooie producten en trainingen van onze mede- werksters zorgen zij voor deskundig advies, vernieuwende behandelmethoden en constante kwaliteit van de behandelingen.

Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar zowel ervaren schoonheidspecialisten als trainees. Na onze interne training beoordelen we op welk niveau je in ons team instroomt.

Naast een diploma als schoonheidspecialiste vragen wij vooral om toegewijde medewerksters. Dat wil zeggen dat je aantoonbaar liefde voor het vak hebt, bereid bent om jezelf te blijven ontwikkelen en gepassioneerd onze salon en winkel wilt vertegenwoordigen.

Ben jij die ervaren en klantvriendelijke allround schoonheidsspecialiste met een sterk commerciële instelling die 32-40 per week wil werken, ook op zaterdagen?

Kom je bij ons werken, dan bieden wij jou een prima salaris, interne en externe trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling, samenwerking met een fijn team in een heerlijke ambiance, een omgeving van prachtige winkels lunchrooms en restaurants en last but not least kritische maar dankbare klanten.

Mail dan je uitgebreide motivatie en cv naar info@jackelinfrank.nl.