Lieve klant,

Geldt voor jou hetzelfde? Een bezoekje aan mijn moeder zit er dit jaar niet in. Althans, ik kan haar niet een dikke knuffel geven om haar te bedanken voor al haar support in de afgelopen tijd. Het is en blijft een hele gekke tijd, maar ik blijf hopen dat we snel weer een deel van ons oude leven kunnen oppakken.

Speciaal voor moederdag heb ik met Noami en Florentina wat leuke gifts bedacht en zijn we deze week twee dagen open, dinsdag 5 mei tussen tien en vijf uur en zaterdag tussen tien en twee uur. De vorige keren dat we open waren, was het echt heel gezellig! Al heb je alleen maar zin in een praatje of advies en een kopje koffie, ook dan ben je van harte welkom. Reserveer graag wel even van te voren, want dan zorgen we ervoor dat er niemand anders gelijktijdig in de winkel aanwezig is. Wel zo veilig!

Hopelijk tot snel in onze Beauty Store, maar blijf vooral gezond!

Lieve groet,
Jackelin, Florentina en Naomi

Bij aankoop van 2 producten uit onze parfum collectie, of bij besteding van een bedrag boven de € 150 ontvang u Casamorati Hairmist ter waarde van € 65 of de Casamorati bodylotion ter waarde van € 75 cadeau

MARIA GALLAND

Bij besteding van meer dan € 80 aan Maria Galland producten ontvang u dag- en nachtverzorging MG 660 15ml ter waarde van € 30 cadeau

Wil je iemand bedanken of eens verrassen omdat hij of zij dit verdient? Dat kan heel eenvoudig met een gift voucher. Je kunt deze online bij ons bestellen en je hebt deze gelijk in huis!

Wil je deze door ons mooi laten inpakken? Laat het ons weten. Dan maken wij een prachtige cadeaubon en voegen we daar wat samples van onze mooie parfums en producten aan toe. Voor een kleine vergoeding versturen wij uw cadeau heel mooi ingepakt naar de gelukkige ontvanger.

Met zo'n leuke gift voucher maak je niet alleen een ander blij, maar met de aanschaf van een cadeaubon help je ons nu ook enorm!

New in our Store Casamorati Perfumes!


REVIEWS SALONIZED


REVIEWS TREATWELL

Bekijk alle reviews op Treatwell


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

VACATURES

Allround Schoonheidsspecialiste

Lees verder...

Ben jij die ervaren en klantvriendelijke allround schoonheidsspecialiste met een sterk commerciële instelling die 32-40 per week wil werken, ook op zaterdagen?

Jackelin Frank is een gerenommeerde beauty salon en verkooppunt van exclusieve producten en parfumes. Onze winkel is gevestigd aan de Frederikstraat in Den Haag, behorend tot top tien van mooiste winkelstraten van Nederland.

Wij bieden French Style schoonheidsbehandelingen, behandelingen voor huidverbetering en wij zijn daarnaast dé wenkbrauwspecialist uit de regio (Lees de reviews van onze klanten op treatwell).

Met gebruikmaking van mooie producten en trainingen van onze mede- werksters zorgen zij voor deskundig advies, vernieuwende behandelmethoden en constante kwaliteit van de behandelingen.

Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar zowel ervaren schoonheidspecialisten als trainees. Na onze interne training beoordelen we op welk niveau je in ons team instroomt.

Naast een diploma als schoonheidspecialiste vragen wij vooral om toegewijde medewerksters. Dat wil zeggen dat je aantoonbaar liefde voor het vak hebt, bereid bent om jezelf te blijven ontwikkelen en gepassioneerd onze salon en winkel wilt vertegenwoordigen.

Ben jij die ervaren en klantvriendelijke allround schoonheidsspecialiste met een sterk commerciële instelling die 32-40 per week wil werken, ook op zaterdagen?

Kom je bij ons werken, dan bieden wij jou een prima salaris, interne en externe trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling, samenwerking met een fijn team in een heerlijke ambiance, een omgeving van prachtige winkels lunchrooms en restaurants en last but not least kritische maar dankbare klanten.

Mail dan je uitgebreide motivatie en cv naar info@jackelinfrank.nl.