NEWS SALON

Nieuwsbrief Juni 2018

Newsletter

Aanstaande zondag is het dé dag waarop je jouw vader, grootvader, stiefvader, aanstaande vader, schoonvader in het zonnetje kan zetten.

Read more

GUN HEM WAT TIJD VOOR ZICHZELF IN DE BADKAMER

Met een scheerset van Acca Kappa of Mühle herleven oude tijden. Met de klassieke zeepkwast en een prachtige scheerset, met moderne of klassieke inzet scheermesjes, zorgen niet alleen voor een perfect scheerresultaat, maar maakt het scheren tot een ware happening.

DE PAUW ONDER DE MENSEN

Maak de man trots en en gewaardeerd. Geef hem niet een vluchtige dertien uit een dozijn geur, maar verwen hem met een unieke en exclusieve parfum die de hele dag de zintuigen prikkelt.

Newsletter

ÉÉN VADERDAG, TWEE KEER VERWENNEN

Met een giftcard voor een overheerlijke treatment in onze Beauty Store, wordt hij niet alleen op vaderdag in de watten gelegd, maar herbeleeft hij die al onvergetelijke dag nogmaals bij ons.

Newsletter

INPAK- EN VERZENDSERVICE

Stressen voor een vaderdag cadeau is verleden tijd. Geef jouw wensen uiterlijk donderdag aan ons door en wij verzorgen een prachtig verpakt cadeau bij je aan huis.

Newsletter

P.S. DON'T FORGET ABOUT YOURSELF

Verlies jezelf niet uit het oog en gun jezelf ook eens een heerlijke behandeling, prachtige wenkbrauwen of een chique parfum van de mooiste parfumhuizen van de wereld.

Weet je nog niet wat bij jou past? Kom dan eens langs in onze Beauty Store voor een vrijblijvend advies.

NewsletterFurrow.nl @Jackelin Frank


NEWS GENERAL

New in our Store Casamorati Perfumes!


REVIEWS TREATWELL

4,7

Salon beoordeling

Gebaseerd op 192 reviews

5 sterren136
4 sterren52
3 sterren2
2 sterren1
1 ster1
 • Ambiance
 • Hygiëne
 • Personeel
 • Prijs-kwaliteit
  Meer

  Bekijk alle reviews op Treatwell


  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  VACATURES

  Allround Schoonheidsspecialiste

  Lees verder...

  Ben jij die ervaren en klantvriendelijke allround schoonheidsspecialiste met een sterk commerciële instelling die 32-40 per week wil werken, ook op zaterdagen?

  Jackelin Frank is een gerenommeerde beauty salon en verkooppunt van exclusieve producten en parfumes. Onze winkel is gevestigd aan de Frederikstraat in Den Haag, behorend tot top tien van mooiste winkelstraten van Nederland.

  Wij bieden French Style schoonheidsbehandelingen, behandelingen voor huidverbetering en wij zijn daarnaast dé wenkbrauwspecialist uit de regio (Lees de reviews van onze klanten op treatwell).

  Met gebruikmaking van mooie producten en trainingen van onze mede- werksters zorgen zij voor deskundig advies, vernieuwende behandelmethoden en constante kwaliteit van de behandelingen.

  Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar zowel ervaren schoonheidspecialisten als trainees. Na onze interne training beoordelen we op welk niveau je in ons team instroomt.

  Naast een diploma als schoonheidspecialiste vragen wij vooral om toegewijde medewerksters. Dat wil zeggen dat je aantoonbaar liefde voor het vak hebt, bereid bent om jezelf te blijven ontwikkelen en gepassioneerd onze salon en winkel wilt vertegenwoordigen.

  Ben jij die ervaren en klantvriendelijke allround schoonheidsspecialiste met een sterk commerciële instelling die 32-40 per week wil werken, ook op zaterdagen?

  Kom je bij ons werken, dan bieden wij jou een prima salaris, interne en externe trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling, samenwerking met een fijn team in een heerlijke ambiance, een omgeving van prachtige winkels lunchrooms en restaurants en last but not least kritische maar dankbare klanten.

  Mail dan je uitgebreide motivatie en cv naar info@jackelinfrank.nl.